Vacature Zorgmakelaar

Zorgmakelaar in Oostburg

Werken bij ZorgSaam

 • Vrijblijvend kennismaken?

Zorgmakelaar

Expertise Paramedisch

Ben jij de gastvrije persoon die houdt van advies geven en oplossingen biedt aan cliënten?
Zie je kansen en speel je creatief in op nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen?
Dan ben jij de collega die we zoeken!

ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg is op zoek naar een:


Zorgmakelaar
(Oostburg, 24 uur)

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je komt te werken binnen het cluster transmurale zorg & coördinatie bij het ZorgAdviesPunt (ZAP), het loket voor (potentiële) cliënten en verwijzers. Als zorgmakelaar ben je verantwoordelijk voor het geven van advies en is instroom van cliënten je kerntaak. Je verbindt de vraag van de cliënt aan een zorgaanbod van ZorgSaam of een andere organisatie. Je denkt in mogelijkheden en regelt passende zorg voor onze cliënten. Hoe kan het wel !

Je standplaats is Oostburg, maar je kunt ook op andere locaties van ZorgSaam worden ingezet.

Jouw collega Katrien vertelt: "Mijn werk als zorgmakelaar vind ik zeer boeiend omdat het iedere dag een verrassing is wat er op mijn pad komt. Een werkdag is zeer afwisselend met het beantwoorden van e-mail, te woord staan van cliënten, familie of andere zorgverleners en de overleggen met collega's. Ik vind de nauwe contacten met cliënten die op de wachtlijst staan en hun familie heel fijn. Indien gewenst geven we hen een rondleiding op een locatie en we voorzien hen van alle benodigde informatie. We streven als team altijd naar een fijn plekje voor onze cliënten waar de voor hen passende zorg geleverd kan worden. Een dag als zorgmakelaar vliegt voorbij!

"

De werkzaamheden bestaan uit:

Je verricht een diversiteit aan taken waaronder:

 • Adviseren en begeleiden van cliënten, familie en verwijzers bij hun keuze voor de meest geschikte vorm van zorg- en dienstverlening; dat is maatwerk. Je verleent daarin neutraal advies;
 • Meedenken in complexe casussen en in de mogelijkheden voor passende zorg voor de cliënt. Je werkt hierbij nauw samen met o.a. casemanagers, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en met de transferverpleegkundigen van het ziekenhuis;
 • Het zijn van vraagbaak voor medewerkers omtrent hun vragen over indicaties en relevante wet- en regelgeving in de care sector;
 • Het deelnemen aan MDO's en verschillende werkgroepen op het gebied van toeleiding naar zorg;
 • Het incidenteel verzorgen van presentaties over je vakgebied op diverse bijeenkomsten van externe organisaties zoals mantelzorgorganisaties.

Wat bieden wij

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voorde duur van een jaar, 24 uur per week ; waarna bij wederzijdse tevredenheid een vast dienstverband mogelijk is.
 • Je salaris is minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto per maand op basis van een
  36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT, functiegroep 50;
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO en we vergoeden de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel kosten én een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden.

Jouw profiel, kennis en kunde

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma op het gebied van zorgverlening;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in bemiddeling en belangenbehartiging en kennis van de doelgroep, sociale kaart, het huidige zorglandschap en indicatie procedures;
 • Je bent proactief en je hebt de nodige dosis doorzettingsvermogen;
 • Met jouw digitale vaardigheden maak je o.a. presentaties en overzichten, welke je vervolgens ook goed kunt presenteren;
 • Je kunt werken onder druk en je kunt makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en de juiste prioriteiten stellen;
 • Jouw empathisch vermogen en sociale vaardigheden, weet jij toe te passen bij de client, familie en medewerkers én bij het netwerken op zakelijk gebied;
 • Je bent nieuwsgierig van aard en houdt jouw kennis van het vakgebied en zorglandschap up te date;
 • Je zorgt ervoor dat bij al jouw contacten het belang van de client bovenaan staat!

Vragen?
Wil je meer weten over de vacature? Twijfel niet en neem contact op met , Leidinggevende van de teams Zorgbemiddeling binnen ZorgSaam via tel. .

Word jij onze nieuwe collega?
Wij maken graag kennis met je! Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Solliciteren kan t/m 16 maart 2024. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 21 maart.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, waarbij bij gebleken geschiktheid interne kandidaten een voorrangspositie hebben ten opzichte van externe kandidaten.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:zorgmakelaar
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oostburg
 2. Zorgmakelaar ZorgSaam 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures