Vacature Podotherapeut

Podotherapeut in Oostburg

Podotherapeut m/v, in loondienst of zelfstandig

Aantal uren in overleg

Ben je podotherapeut en wil je werken in een moderne praktijk? Waarin we steeds bezig zijn met innovatie? Welkom bij Podotherapie Derumeaux!

Over ons

Je komt terecht in een enthousiast en gezellig team. Een assistente ondersteunt je. Je collega's staan steeds klaar om je op weg te helpen als je dat nodig hebt. Als voet- en houdingsspecialist werk je steeds in nauw overleg samen met andere disciplines en artsen.

Hoe werken wij

Elke patiënt krijgt een persoonlijke aanpak en behandeling op maat. We hebben moderne apparatuur en zowel print- als freeszolen in eigen beheer.

Je kunt bij ons op diverse locaties aan de slag in Zeeuws-Vlaanderen. We staan open voor samenwerking. Je kunt in loondienst bij onze praktijk komen of op zelfstandige basis bij ons werken. Als je ervaring hebt met werken in Nederland, dan is dat een pluspunt.

Solliciteer

Wil je meer informatie of meteen solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar .Functie:podotherapeut
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Podo Zeeland West via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Podotherapeut Podo Zeeland West 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures