Vacature Doktersassistente Dermatologie

Doktersassistente Dermatologie in Oostburg

 • Redactie Terneuzen
 • 11-01-2024

Doktersassistente Dermatologie in Terneuzen

Leid jij de poli dermatologie in goede banen?

Wij zoeken ter vervanging van zwangerschapsverlof een tijdelijk nieuwe collega vanaf maart 2024.

Doktersassistente Dermatologie
(Terneuzen, Hulst en Oostburg, 24 uur per week)

'Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de afwisseling tussen het assisteren van de artsen en de administratieve taken. De artsen roepen ons adhoc op en het is dus belangrijk om goed prioriteiten te stellen tussen de verschillende werkzaamheden. Juist de verschillende werkzaamheden maakt het werk heel leuk en soms ook pittig. Onze nieuwe collega moet sterk in de schoenen staan en de hectiek op de afdeling en de verschillende locaties leuk vinden. We hebben leuke contacten met de dermatologen en verpleegkundigen. Verder is het natuurlijk heel fijn om in de weekenden vrij te zijn'.

Verder bestaan jouw werkzaamheden uit

 • Als doktersassistente zorg je ervoor dat patiënten gastvrij worden ontvangen en dat ze goed geïnformeerd zijn over hun bezoek en de behandeling;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden, waarbij je zowel patiënten als medisch specialisten optimaal faciliteert in een goede planning en organisatie. Het systeem waarmee gewerkt wordt, is HiX.
 • Daarnaast sta je via de telefoon patiënten, collega's en huisartsen snel en zorgvuldig te woord.
 • Je assisteert de dermatoloog in de spreekkamers voor kleine verrichtingen (huidbiopt, chirurgische wegname), wondzorg en allergietesten.
 • Sommige van deze handelingen (injecties, huidbiopt, zwachtels, wondzorg, lichttherapie) kan je na enige tijd ook zelfstandig uitvoeren onder supervisie van collega's en de dermatoloog.

Jouw kennis en kunde

 • Een MBO diploma doktersassistente óf vergelijkbare opleiding;
 • We nodigen je ook uit om te solliciteren met een diploma Verzorgende IG;
 • Jij bent enthousiast en ontvangt patiënten met een glimlach;
 • Je werkt punctueel en accuraat, zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Je bent respectvol naar patiënten en hun familieleden. Aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je houdt ervan om ook je handen uit de mouwen te steken, en schrikt niet terug van wat extra verantwoordelijkheid.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor bepaaldetijd voor de duur van 12 maanden, 24 uur per week;
 • Je salaris is minimaal € 2.279,- en maximaal € 3.276,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao Ziekenhuizen FWG 35;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en reiskostenvergoeding volgens CAO. Uiteraard worden eventuele tol- en tunnelkosten niet vergeten;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen en we hebben een ZorgSaam Vitaal portaal waarbij je kan werken aan jouw balans herstel;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden;
 • Doorgroeien kan binnen het ziekenhuis, maar ook kan je de overstap maken naar de thuis- en ouderenzorg.

Wil jij weten hoe het is om hier te werken?

Wil je meer weten over deze functie óf wil je meelopen met het team voordat je solliciteert? Dat kan! Neem dan contact op met , tel: .

Wil je een collega spreken bel dan naar de poli en kom in contact met via tel: (0115-68)8494.

Snel starten?
Of liever toch eerst even meelopen? Alles is bespreekbaar. Solliciteren kan door op de button hieronder te klikken. Doe dit uiterlijk 26 januari 2024. Hierna nemen wij z.s.m. contact op om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan te popelen om kennis met jou te maken en zetten de koffie/thee alvast klaar!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, waarbij bij gebleken geschiktheid interne kandidaten een voorrangspositie hebben ten opzichte van externe kandidaten.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?


Functie: doktersassistent dermatologie Startdatum: 10-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 2279 - 3276 Uren per week: 24 - 24 Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend.

Functie:doktersassistent dermatologie
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 3276
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oostburg
 2. Doktersassistente Dermatologie ZorgSaam 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures