Woensdag 26 juni Senioren Brunch

Woensdag 26 juni Senioren Brunch

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Oostburg en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Rini de Lijser heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-24:  Deze ontspannings dag met Brunch en Verloting zal dit jaar, plaatsvinden op woensdag 26 juni 2024 in het Mauritshof te IJzendijke. De aanvangstijd is om 11.30 uur. Zaal open om 11.00 uur. Als bestuur kunnen wij geen plaatsen of tafels voor anderen reserveren. Kom dus tijdig.

Deze dag zal mede opgeluisterd worden met een show vol amusement door Danny Vermeire. Aansluitend aan het optreden vindt de Verloting plaats. Op uw deelname bewijs staat aan de achterzijde uw lot nummer. De afsluiting is rond 17.00 uur.

Kosten van deze brunch bedraagt even als vorig jaar € 40,00 inclusief 1 kop koffie of thee bij binnenkomst (gesponsord door het Mauritshof). Overige drank is voor eigen rekening.

Indien u al zeker weet dat u deze dag wilt bijwonen, kun u het bedrag ad. € 40,00 p.p. overboeken op rekeningnr. NL75 RABO 0369512057 t.n.v. Seniorensoos Oostburg onder vermelding van Brunch. Uw betaling zal als inschrijvingsbewijs worden aangemerkt. Uw deelnamebewijs zal bij binnenkomst van de zaal aan een ieder worden uitgereikt .

Uw betaling dient uiterlijk 24 juni 2024 op eerder gemelde rekening bijgeschreven te zijn. Deze ontspanningsdag is voor alle senioren in Zeeuws Vlaanderen toegankelijk, dus ook voor niet georganiseerden. De organisatie:

Dit geheel gaat alleen door onder voorbehoud.

Voor info: Rini de Lijser tel 0117-455203 e mail ripinipi@zeelandnet.nl.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Rini de Lijser.

Deel dit bericht:

Redactie Oostburgkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Oostburgkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Woensdag 26 juni Senioren Brunch

Nog meer externe nieuwsberichten