WATERSCHAPSBLADAanvraag vergunning voor het verbreden van een dam aan de Maagdenbergweg in Oostburg

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verbreden van een dam aan de Maagdenbergweg in Oostburg.Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 12 februari 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 12 april 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert waterschap Scheldestromen een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 246 1000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Oostburg. Bekijk alle Bekendmakingen Oostburg in .

https://oostburgkrant.nl/bekendmakingen-oostburg/

Deel dit bericht:

Redactie Oostburgkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Oostburgkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Oostburg.

Gerelateerde berichten