Vacature Traineeships

Traineeships in Oostburg

Traineeships: Wij zoeken nieuw talent!

Je bent klaar met je hbo of universitaire studie. De wereld ligt aan je voeten, maar wat ga je doen? Wat past het beste bij jouw kwaliteiten? Hoe wil je ervaring op doen in de praktijk? Met een traineeship binnen onze gemeente geef je jezelf de kans om je verder te ontwikkelen en werkervaring op te doen. En je wordt er ook nog eens voor betaald!

Word jij één van onze nieuwe enthousiaste en leergierige trainees? Ligt jouw passie bij informatievoorziening of dienstverlening? Dan bieden wij je de uitdaging! De gemeente Sluis is volop in beweging en wij bieden jou de kans om hieraan mee te werken en bij te dragen. Je kunt bij ons starten met het werken bij de lokale overheid. Er is ruimte voor persoonlijke groei, we hebben uitdagende projecten en bieden je de handvatten die jij nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Stages

Heb je belangstelling voor een stage? Stuur dan een stageverzoek in de vorm van een brief met cv naar . Geef duidelijk aan welke opleiding je doet, in welk studiejaar je zit en wat voor soort stage je zoekt. Dan kijken wij of jouw stagewens in onze organisatie is in te passen.

Gemeente Sluis

Nieuwstraat 22, 4501 BD Oostburg
Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Telefoon:
Whatsapp telefoonnummer: (enkel voor WhatsApp berichten)

E-mail:
Website: https://www.gemeentesluis.nl/Functie:traineeships
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Sluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Traineeships Gemeente Sluis 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures