Vacature Service Monteur

Service Monteur in Oostburg

Vacatures: Fundex Materieel Dienst BV
Vanwege onze sterke groei zoeken wij een:


Voor het onderhoud aan onze hydraulische en elektrische systemen.

Je gaat aan de slag als service monteur en je werkt samen in ons ervaren team. Bij Fundex houden we van aanpakken, in een leuke en uitdagende werksfeer. Je gaat aan het werk bij ons in Oostburg, of op pad naar één van de vele bouwlocaties waar we bezig zijn in Nederland. Jij zorgt er steeds voor dat het onderhoud aan onze machines correct en op tijd wordtuitgevoerd. Want we zijn "verdraaid goed in funderen!" als jij met ons meedraait.

Jouw sterke punten: - MBO niveau of gelijkwaardig door ervaring opgedaan; - Kennis van hydraulische, elektrische en mechanische systemen is een pré; - Flexibele instelling als het om taken en werktijden gaat; - Bereidheid om jouw talent verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.

Fundex arbeidsvoorwaarden: - Een salarisindicatie van € 3000,- tot € 3900,- op basis van jouw kennis en ervaring, gebaseerd op fulltime; - Deelname aan het Tijdspaarfonds: 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen per jaar - Uitbetaling van 8% vakantiegeld via het Tijdspaarfonds - Opbouw van een prima pensioen, via bpfBOUW; - Je krijgt een eigen service bus ter beschikking; - Een uitdagende baan in een prettige werksfeer; - Fulltime functie, met uitzicht op vast dienstverband; - Mogelijkheid om deel te nemen aan kennissessies, trainingen en opleidingen die relevant zijn voor jouw functie; - Collectieve zorgverzekering.

Wil jij instappen? Reageer nu en neem contact op met:

Dhr. /
Tel: + 31 117-457510

Fundex Materieel Dienst BV
Brugsevaart 6 - 4501 NE Oostburg

Stap in als Service Monteur bij De Fundex Groep

Neem contact met ons op

+31 (0)117 45 75 75Functie:servicemonteur
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fundex Materieel Dienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Service Monteur Fundex Materieel Dienst 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures