Vacature Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker in Oostburg

Zet jij graag de puntjes op de i, en hou jij ervan lekker bezig te zijn met je handen? Dan zoeken wij jou! 3 dagen aan de slag bij een echt familiebedrijf, dat wil je toch? Ben je benieuwd geworden naar de vacature? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Salaris van € 13,27 per uur!
  • Werken in een echt familiebedrijf!
  • Hecht en gezellig team!
  • Werken in Oostburg!
  • Combifunctie!
  • 3 dagen lekker aan de slag!
Wie ben jij

Je vindt het leuk om met je handen bezig te zijn en bent een topper in de schoonmaak. Je bent actief en ziet waar de kansen en mogelijkheden liggen. Stilstaan is niets voor jou en je laat jezelf dan ook van je beste kant zien. Ook kan je zelfstandig werken, maar werken in een team is ook echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Als schoonmaker ben jij de belangrijke schakel in en rond de winkel. Je tovert niet alleen een glimlach op het gezicht van je collega's, maar ook op die van de klanten. Door jouw inzet komen de klanten binnen in een schone en opgeruimde winkel. Jouw schoonmaakskills dragen bij aan een gezonde en prettige werk- en winkelomgeving!

Waar ga je werken

Deze slagerij is een echt familiebedrijf #MKB. Dit merk je dan ook aan de gezellige en gemoedelijke sfeer binnen het team. Maar ook de klanten die binnenstappen horen bij de familie, dit maakt deze slagerij zo uniek.
Je gaat aan de slag in Oostburg, waar het altijd gezellig druk is. Geen enkele dag is hetzelfde bij dit bedrijf!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al aan de slag gaan binnen dit bedrijf? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Schoonmaakmedewerker, Kwaliteitsmedewerker
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via oostburg@tempo-team.nl of 0117-454760 / 06-33022439. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Schoonmaakmedewerker Tempo-Team 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures