Vacature Receptionist(e)-secretarieel Medewerker

Receptionist(e)-secretarieel Medewerker in Oostburg

WEA Zeeland

Receptionist(e)-secretarieel medewerker

Bezorg jij onze klanten een glimlach op hun gezicht? Wil jij anderen helpen en ervoor zorgen dat mensen zich welkom voelen? Dan is werken als receptionist(e)/secretarieel medewerker bij WEA Zeeland misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat ons team versterken en ervoor zorgen dat iedereen die ons kantoor bezoekt zich welkom voelt. Of het nu aan de telefoon is of in persoon, jij bent het eerste aanspreekpunt. Is dit het enige wat je gaat doen? Zeker niet. Deze baan biedt veel afwisseling, waarbij je ook secretariële werkzaamheden uitvoert. Wil je meer weten? Blijf dan lezen!

Hoe werken we bij WEA Zeeland?

Bij WEA Zeeland werk je in een organisatie die groot genoeg is om gespecialiseerde diensten te leveren, maar toch klein genoeg om een persoonlijke band met klanten te hebben. We hebben een gemoedelijke werksfeer waarin vertrouwen en ontwikkeling belangrijk zijn.


Werklocatie: Oostburg

Wat verwachten we van jou?

We zoeken iemand die energie krijgt van het helpen van anderen en die begrijpt hoe belangrijk het is om ons bedrijf goed te vertegenwoordigen. Je hebt van nature een servicegerichte instelling, een warme persoonlijkheid en een prettige stem. Enige ervaring en een goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Duitse taal zijn handig.

Als receptionist(e)/secretarieel medewerker bij WEA Zeeland zorg je voor goede communicatie, in- en uitgaande correspondentie (op papier en digitaal) en help je collega's met secretariële en administratieve taken.

We vragen minimaal een afgeronde MBO-opleiding en goede kennis van Word en Excel.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke, afwisselende baan in een dynamische omgeving;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen.

Interesse of vragen?

Neem contact op metFunctie:receptioniste secretarieel medewerker
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WEA Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Receptionist(e)-secretarieel Medewerker WEA Zeeland 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures