Vacature Medewerker burgerzaken

Medewerker burgerzaken in Oostburg

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, gemeente Sluis, zijn wij op zoek naar een medewerker Burgerzaken. Een tijdelijke functie vanaf half maart tot half juli. Ben jij tijdelijk beschikbaar voor 32 - 36 uur? Heb jij ruime ervaring op een (soortgelijke) functie?

Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • Schaal 7 of 8 CAO gemeenten
 • 32 - 36 uur / 4 - 5 werkdagen
 • Tijdelijk tot half juli
 • Werken bij de overheid
 • Oostburg
 • Werken in een gezellig team
wie ben jij

Jij hebt al enige werkervaring bij een gemeente in een soortgelijke functie. Je kijkt met een kritische blik, je bent communicatief sterk, maar vooral heb je een groot klantgericht vermogen.

Je bent sociaal ingesteld en gericht op samenwerken.

Verder beschik je over:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van wetgeving, beleid en procedures;
 • De volgende competenties: klantgericht, resultaatgericht, nauwkeurig, planmatig, flexibel, teamplayer, accuraat en mondeling en sociaal vaardig.
wat ga je doen

Je bent samen met je collega's Burgerzaken en collega's van het Klantcontactcentrum het gezicht van gemeente Sluis. In deze leuke en dynamische omgeving heb je veel taken en verantwoordelijkheden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het doorvoeren van mutaties en actualiseringen in de BRP;
 • Het behandelen van vraagstukken over naturalisatie en het beoordelen en verwerken van buitenlandse brondocumenten voor een huwelijk;
 • Inschrijvingen in de BRP of het opmaken van akten van de Burgerlijke stand;
 • Fungeren als vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand, de BRP en het internationaal privaatrecht;
 • Het verwerken van aangiften van geboorte en overlijden.
waar ga je werken

De afdeling Externe Dienstverlening telt in totaal rond de 100 medewerkers en is onderverdeeld in verschillende clusters. De clusters zijn Klantcontactcentrum en Burgerzaken, het team Porthos Sluis en het team Handhaving, Vergunningen en Planologie. Het cluster Burgerzaken is samen met het cluster Klantencontactcentrum het gezicht van de gemeente. In deze leuke en dynamische omgeving heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Het cluster Burgerzaken bestaat uit vijf medewerkers. Binnen dit team is samenwerking erg belangrijk. Uiteraard met ruimte voor ieders mening. De veranderingen in de dienstverlening zorgen ervoor dat we voortdurend bouwen aan professionalisering.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel via de sollicitatie-knop of bel even naar: 0115-640300 en vraag naar Marjolein, Daniëlle of Myrthe!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:medewerker burgerzaken
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3784 – 3784
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oostburg
 2. Medewerker burgerzaken Randstad 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures