Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Oostburg

Werken in dagdienst? Check! Vrij in het weekend? Check! En dat allemaal in Oostburg? Nog 'ns check! Oh en meteen een baan voor langere tijd mét uitzicht op vast? Ja hoor! Ook dat bieden we jou.

Wat bieden wij jou
 • Fulltime werkweek van 40 uur
 • Werken in Oostburg
 • Jij draait je hand niet om voor zwaar werk
 • Een salaris van €2.350 per maand
 • Uitzicht op een direct en vast dienstverband!
 • Werken voor een oer-Zeeuwse organisatie!
Wie ben jij

Jij bent een aanpakker die op zoek is naar een nieuwe baan als magazijnmedewerker. Je beheerst de Nederlandse taal en weet jezelf snel wegwijs te maken in het magazijn. Daarnaast ben jij:

 • Fulltime beschikbaar
 • Nauwkeurig en organisatorisch ingesteld
 • In het bezit van een heftruckcertificaat met ervaring
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker kan jij niet worden gemist! Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat alles in goede banen loopt. Jij houdt alles nauwlettend in de gaten. Je zorgt ervoor dat alle producten op de juiste plaats staan. Is er iets op? Geen probleem, jij vult het zo weer aan!

Naast het op orde houden van het magazijn, ben jij ook heel handig met de heftruck. Je beschikt over een certificaat en springt zo op de heftruck. Hup, even gauw wat verplaatsen of klaar zetten voor klanten. Geen probleem voor jou!

Wat ook héél belangrijk is, dat is het contact met je collega's. Jij bent communicatief en sociaal ingesteld. Zo nu en dan een grapje tussendoor kan niet ontbreken! Daarnaast is de koffiepauze áltijd gezellig!

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een groothandel in Oostburg. Hier ga je werken in het magazijn, samen met je collega's. Dit bedrijf is onderdeel van een grote Zeeuwse organisatie #MKB. Dat betekent dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn en dat jij nooit uitgekeken bent!

Sollicitatie

Klinkt dit als de ideale uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via oostburg@tempo-team.nl of 0117-454760 / 06-23836229. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oostburg
 2. Magazijnmedewerker Tempo-Team 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures