GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Zuidzandsestraat 23, 4501 AL Oostburg

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag omgevingsvergunning Zuidzandsestraat 23 te OostburgBurgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning is ingediend voor: •het plaatsen van nieuwe kozijnen op het adres Zuidzandsestraat 23 te Oostburg (CLZ-00002198).U kunt geen bezwaar maken tegen een lopende aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het maken van bezwaar is pas mogelijk na verlening van de vergunning. De verleende omgevingsvergunning wordt eveneens gepubliceerd.BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, mr. M.D.D. Vermue, burgemeester S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Oostburg. Bekijk alle Bekendmakingen oostburg in .

https://oostburgkrant.nl/bekendmakingen-oostburg/

Deel dit bericht:

Redactie Oostburgkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Oostburgkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Oostburg.

Gerelateerde berichten