Vacature Enthousiaste Chauffeur/Keukenhulp

Enthousiaste Chauffeur/Keukenhulp in Oostburg

Werken bij Valk

Kom jij ons team versterken?

Aan de slag bij Eetwinkel Valk? Doen!

Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur/keukenhulp!

Ben jij opzoek naar een baan en wil jij graag onze doelgroep aandacht geven en verwennen met een heerlijke maaltijd? Dan zijn wij opzoek naar jou! Bekijk hieronder de vacature:

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar iemand die zowel in de keuken als op de weg maaltijden be/verzorgd! Als chauffeur bezorg je onze dagverse maaltijden aan huis bij onze klantjes. Soms moeten ze even in de koelkast gezet worden en soms hang je ze gewoon aan de deur! Ga de weg op in het mooie Zeeuws Vlaanderen tijdens een van onze bezorg dagen: maandag, woensdag en vrijdag ochtend.

Daarnaast draag je je steentje bij in de keuken door te helpen met snijden, voorbereiden, verpakken en labelen van verse maaltijden. Affiniteit met keukenwerkzaamheden, oog voor detail en een positieve instelling zijn essentieel.

Wat verwachten wij:

    • Heb je al keuken ervaring? Dat is mooi. Ben je beginnend Chauffeur? We kunnen je intern begeleiden om je genoeg zelfvertrouwen geven om zelfstandig te rijden.
    • Je beheerst vloeiend Nederlands.
    • In het bezit van een rijbewijs B;
    • Minimaal 2 ochtenden beschikbaar op maan-, woens- of vrijdag

Eetwinkel valk
Een Eetwinkel! De naam verklapt het al een beetje, maar wij maken dagverse maaltijden. De maaltijden zijn vers, smaakvol, verrassend en gezond. We verkopen deze maaltijden in onze winkel te Oostburg en bezorgen in héél West-Zeeuws Vlaanderen! Onze grootste doelgroep is op dit moment ouderen maar zijn op zoek naar de jongere generatie. Ons team bestaat uit 7 medewerkers.

Enthousiast? Doe mee!
Stuur ons een mailtje met een korte uitleg waarom dit bij jou past! We kijken uit naar je bericht en hopelijk daaropvolgend een kennismakingsgesprek.

Als je vragen hebt, kun je bellen of mailen.

Neem contact met ons op voor 20 januari 2024 via de mail of telefonisch!

TelefoonFunctie:chauffeur keukenhulp
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eetwinkel Valk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Enthousiaste Chauffeur/Keukenhulp Eetwinkel Valk 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures