Vacature Bestuurslid Partners

Bestuurslid Partners in Oostburg

Vacature: Bestuurslid Partners bij Rootzz

Rootzz is een jonge, dynamische en groeiende stichting voor en door Zeeuws-Vlaamse jongeren. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling en verbinding van young professionals in en met Zeeuws-Vlaanderen. Binnen het bestuur zijn wij op zoek naar een enthousiast en gedreven Bestuurslid Partners. Deze rol is op vrijwillige basis, maar biedt een unieke kans om je netwerk uit te breiden en waardevolle bestuurservaring op te doen!

Wat ga je doen?

De activiteiten die wij bij Rootzz ontplooien kunnen wij onmogelijk tot uitvoering brengen zonder de sponsoring vanuit het bedrijfsleven en de overheden in Zeeuws Vlaanderen. Onze partners zijn heel erg belangrijk voor onze stichting en gelukkig zijn er een groot aantal partijen die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen.

Als Bestuurslid Partners ben je de spil in het onderhouden en uitbouwen van onze partnerrelaties. Je bent verantwoordelijk voor de algehele strategie en denkt na en werkt plannen uit voor het binden van partners aan onze organisatie en het aantrekken van nieuwe partijen die ons ondersteunen. Een commerciële inslag is hiervoor belangrijk. Wat ga je doen?

 • Het coördineren van partnerwerving en het onderhouden van contacten via telefoon, mail en persoonlijke bezoeken;
 • Je werkt samen met onze Rootzz Professional (die een groot deel van de bezoeken voor haar rekening neemt);
 • Actief zoeken naar nieuwe partnersamenwerkingen;
 • Zorgen voor voldoende sponsorinkomsten via partners om onze doelen te bereiken;
 • Grote partners bezoeken samen met andere bestuursleden of de Rootzz Professional;
 • In overleg met andere bestuursleden presentaties geven bij andere netwerken.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand met een commerciële achtergrond of affiniteit en ervaring in sales. Daarnaast vind je het leuk om je op vrijwillige basis in te zetten voor Rootzz. Je bent enthousiast over en hebt een hart voor onze mooie regio en vindt het belangrijk om je in te zetten voor de leefbaarheid van Zeeuws Vlaanderen. Verder beschik je over:

 • Een bestaand netwerk in het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven;
 • Het vermogen om enthousiasme over Rootzz over te brengen op partners;
 • Commerciële feeling en plezier in netwerken;
 • Goed overzicht kunnen houden en gedrevenheid om onze begroting rond te krijgen met partnerbijdragen.

Wat bieden wij jou?

Rootzz brengt meer mee dan een goede dosis gezelligheid. Er is de afgelopen periode hard aan de weg getimmerd om een professionele organisatie neer te zetten, waar ruimte is om te ontwikkelen en te leren. Tevens brengt betrokkenheid bij Rootzz ook de kans om een mooi netwerk in de regio op te bouwen.

 • Uitbreiding van je netwerk : een unieke kans om je netwerk binnen het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven laagdrempelig en effectief uit te breiden.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden : als bestuurslid krijg je de kans om je vaardigheden op het gebied van netwerken, samenwerken en strategisch denken verder te ontwikkelen.
 • Strategische inzichten : actieve betrokkenheid bij het vormgeven van de strategie en toekomst van onze organisatie.
 • Een impactvolle rol : je krijgt de kans om een directe impact te hebben op de groei en het succes van Rootzz.
 • Een dynamisch team : samenwerken met een team van gemotiveerde en inspirerende vrijwilligers en professionals.
 • Flexibiliteit : de vrijheid om je rol vorm te geven binnen de mogelijkheden van je eigen schema.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste verbinder die wij zoeken en wil je een belangrijke rol spelen in de groei van Rootzz? Neem dan contact op met onze voorzitster, , via of en wie weet ben jij binnenkort ons nieuwe Bestuurslid Partners!Functie:bestuurslid partner
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rootzz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oostburg
 2. Bestuurslid Partners Rootzz 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures