Vacature Bestuursleden

Bestuursleden in Oostburg

Vacature bestuursleden ( onbezoldigd)

De Stichting Ledeltheater is wegens einde zittingstijd op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Het Ledeltheater is een streektheater met nog veel authentieke jaren 50 elementen. Het huidige theater heeft twee zalen. Het theater brengt een gevarieerd programma met landelijke artiesten en lokaal talent. De Theaterzaal wordt tevens gebruikt als filmzaal. In het theater is bovendien een artotheek gevestigd

Het bestuur ziet toe op integer bestuur en adviseert de artistiek / zakelijk leider. De dagelijks leiding ligt bij de artistiek en zakelijk leider.

Het bestuur vergadert 10 keer per jaar in formele zin. Daarnaast wordt het bestuur regelmatig geraadpleegd en geïnformeerd.

De zittingstermijn van de bestuursleden bedraagt 4 jaar. Herbenoeming kan éénmaal geschieden. De rol van bestuurslid is onbezoldigd.

Wat we vragen:

Affiniteit met de doelstellingen en activiteiten van het Ledeltheater. Belangstelling voor culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in de samenleving. Integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling. Geen conflicterende belangen in direct betrokken organisaties.

We zijn specifiek op zoek naar iemand met een financiële achtergrond.

De financiële administratie wordt intern gevoerd. Als penningmeester houdt je toezicht op het voeren van een deugdelijke administratie. Je bent in staat om zelf rapporten op te stellen dan wel deze te analyseren. Je hebt kennis van - en weet de weg in subsidieland.

Verder verzorg je de betalingen en ben je het aanspreekpunt voor de bank en accountant.

Informatie en reageren:

Heeft u affiniteit met theater en lijkt het u interessant om in een adviserende rol betrokken te zijn bij ons theater, dan kunt u uw reactie sturen naar: , van het bestuur.

Mailadres:

Ledeltheater

Ledelplein 17
4501 BM Oostburg
+31 (0)117-452735Functie:bestuursleden
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Ledeltheater via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oostburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oostburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oostburg
  2. Bestuursleden Stichting Ledeltheater 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures